A Nagy Terv Egyesülettel közös tevékenység

 

Egyesületünk 2013 januárjától bekapcsolódott a Nagy Terv Ifjúsági Természet- és Környezetvédelmi Közhasznú Egyesület (www.greatplan.org) programjába, és az ő általuk kidolgozott oktatócsomag és sokszínű játék segítségével különböző események, foglalkozások keretében - főként a térségben lévő - fiatalok, gyerekek környezettudatosságra nevelését szeretnénk elősegíteni.
Fontosnak tartjuk a gyerekekhez, fiatalokhoz is szólni és elültetni bennük a fenntartható életmódra való igényt, Földünket és környezeti értékeinket óvó, tisztelő látásmódot kialakítani bennük, mert a jövőt ők fogják alakítani és a legjobb, ha minél előbb hallanak a környezetünket érintő fontos témákról és együtt nőnek fel ezekkel a kérdésekkel és válaszokkal.

 

Egyesületünk székhelye alkalmas iskolai, óvodai és egyéb csoportok befogadására és a környezeti neveléssel kapcsolatos programok lebonyolítására. Ehhez sokféle kreatív játék, korcsoportonként különböző tematikájú és az igények szerint alakítható programot biztosítunk a pár órás foglalkozástól az 1 vagy többnapos programig. Meghívásoknak eleget téve a térségben lévő településeken is vállaljuk a környezeti neveléssel kapcsolatos programok lebonyolítását, felkérésre rendezvényeken is megjelenünk standot felállítva.

 

Ha Önt vagy iskoláját, óvodáját érdekli a lehetőség, vegye fel velünk a kapcsolatot az eletfalevel@gmail.com email címen, vagy telefonon a +36 20 489 2065 számon.