Egyesületünk székhelye Kácson található. Ez a helyszín egyben telephelyünk is, ahol azon dolgozunk, hogy a fenntartható életmódra egy lehetséges példát nyújtó kisgazdaságot hozzunk létre. Programjaink egy részét itt szervezzük, és itt fogadjuk önkénteseinket is.
Pontos címünk: 3424 Kács, Fő út 65.

 

Idejutás tömegközlekedéssel:
Budapestről vonattal vagy busszal Mezőkövesdig kell jönni.
Mezőkövesdtől busszal kell jönni "Kács községháza" állomásig. (A vasútállomás kb. 15-20 percnyi sétára van a buszállomástól!)

Kács községházától kb. 2 percnyi sétára van a helyszín: a busz menetirányához képest visszafelé kell jönni, és az első utcán balra kanyarodni a patak felé, a híd előtti, fa kerítéses házig.
 

Miskolcról busszal Kács községházáig kell jönni, innen kb. 2 percnyi sétára van a helyszín: a busz menetirányához képest visszafelé kell jönni, és az első utcán balra kanyarodni a patak felé, a híd előtti, fa kerítéses házig.

 

Vonat menetrend: www.mav-start.hu

Busz menetrend: www.menetrendek.hu/cgi-bin/menetrend/html.cgi

 

Idejutás autóval:
Budapestről az M3-as autópályán közlekedve Mezőkeresztes/Mezőnyárádnál kell lejönni az autópályáról, innen a 3-as főút és Bükkábrány felé kell venni az irányt.
A 3-as főúton közlekedve Bükkábrányban
a templomnál kell Kács felé fordulni.
Kácson jönni kell a főúton, pár perc után jobbra lesz egy nagy zöld focipálya; menni kell tovább, majd a következő leágazásnál éles kanyarral jobbra kell fordulni, a patak irányába, a híd előtti fa kerítéses házig.

Pontos címünk: 3424 Kács, Fő út 65.

 

Térképen tájékozódjon!
www.hunmap.blogspot.com/

www.telepuleskereso.hu/map3/index.php

www.iranymagyarorszag.hu/terkep/magyarorszag