Környezeti nevelés csomag igénylés

2015.03.09 14:50

Felhívás Környezeti nevelés csomag igénylésére
Civil szerveztek, Óvodák és Általános iskolák részére

Az Életfa Természatbarát Egyesület várja olyan civil szervezetek, óvodák és általános iskolák jelentkezését, akik nyitottak az új lehetőségekre, és szeretnének igényelni az általunk készített Környezeti nevelés csomagból. A csomag Mese- és foglalkoztató füzetet és Mese DVD-t tartalmaz, amelyben a környezetvédelem és a fenntartható életmód témáit járjuk körül 12 mese segítségével. A program fő célcsoportjai az óvodás és alsó tagozatos gyerekek köre.

A mellékelt jelentkezési lapot kitöltve és aláírva, postai vagy elektronikus úton igényelhetik a csomagot, legkésőbb 2015. március 27.-ig.

Postacím: Életfa Természetbarát Egyesület 3424 Kács, Fő út 65.

e-mail: eletfalevel@gmail.com

A Környezeti nevelés csomagokat a jelentkezések sorrendjében, március 20.-tól kezdődően juttatjuk el postai vagy személyes úton a jelentkezőknek.

Kérjük, ha kapcsolatban állnak olyan óvodával, általános iskolával vagy civil szervezettel, amelyek érdeklődhetnek a csomag iránt, juttassák el nekik ezt a felhívást, és a jelentkezési lapot! Köszönjük! (elsősorban az Észak-Magyarországi régióban)

Bármilyen kérdés, érdeklődés esetén keressenek bennünket e-mailen vagy telefonon!

Grünczeisz Berta
programfelelős

A program a Svájci Hozzájáruláson keresztül a Svájci állam társfinanszírozásával valósul meg.

Jelentkezési lap.docx (482031)

Jelentkezési lap.pdf (310289)